Margo van de Fliert stapt uit gemeenteraad

25 mei, 07:39 lokaal CDA
Afbeelding

SCHERPENZEEL Margo van de Fliert (CDA) heeft per 1 juni haar raadslidmaatschap opgezegd. De recent als fractievoorzitter van het CDA aangetreden voormalig wethouder, zegt in de afgelopen tijd tot de conclusie te zijn gekomen dat de sfeer in de raad niet bijdraagt tot een vruchtbare samenwerking. Ook haar teleurstelling over het verlies van het CDA bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen zou meespelen bij haar vertrek.

,,Het verlies van het CDA bij de verkiezingen zit me al een tijdje erg hoog’’, zegt Van de Fliert in een toelichting. ,,Vooral omdat ik het gevoel heb, dat ik in de afgelopen vier jaar als wethouder veel voor elkaar heb gekregen en mij ook voor meer dan honderd procent heb ingezet tijdens de verkiezingscampagne. Als dat niet wordt beloond is dat toch een teleurstelling. Omdat mijn partij mij altijd op een plezierige en constructieve wijze heeft gesteund en Peter Klaassen samen met mij als nieuwkomer in de gemeenteraad kwam, wilde ik aanvankelijk nog wel een poosje doorgaan als fractievoorzitter. Na de laatste raadsvergadering, waarin het coalitieakkoord werd gepresenteerd, had ik het echter helemaal gehad. De sfeer in de gemeenteraad i..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.