Vuurwerkverkopers over vuurwerkverbod: ‘Jammer, maar begrijpelijk’

12 nov 2020, 13:31 Maatschappelijk
pIXABAY
Afbeelding

SCHERPENZEEL ,,Een logische keuze’’, is de reactie van vuurwerkverkopers Ron van Elst (Kluswijs Scherpenzeel) en Peter van Walsem (Primera Scherpenzeel) op het mogelijke vuurwerkverbod dat er dit jaar gaat komen. Dit is een beslissing die het kabinet overweegt om de druk op de zorg te verlichten, zo kwam maandag naar buiten. Van Elst heeft zo zijn bedenkingen bij de effectiviteit van zo’n verbod, Van Walsem vindt daarentegen dat het wel degelijk kan bijdragen.

Van Elst vindt de insteek van het plan, dat vooral bedoeld is om zorgmedewerkers en andere hulpverleners die hun handen vol hebben aan coronazorg te ontlasten, begrijpelijk. ,,Om de druk op de zorg te verlichten is dit een goede en logische stap.’’ Toch denkt hij niet da..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.