Zonnebloem ziet ‘hoopvol uit naar nieuw jaar’ en naar nieuw onderkomen

22 dec, 06:03 Maatschappelijk Adriaan Hosang
Theo Nieboer overhandigt namens de Zonnebloem een kerstattentie aan het echtpaar Koolhaas.
Theo Nieboer overhandigt namens de Zonnebloem een kerstattentie aan het echtpaar Koolhaas.

RENSWOUDE De Zonnebloem, afdeling RensScherWoude mist z’n gasten en dat is wederzijds: ook de Zonnebloemgasten missen de activiteiten bij De Zonnebloem. Dat wordt wel duidelijk als je meegaat met de vrijwilligers die ter gelegenheid van de kerstdagen de gasten een attentie aanbieden. Een attentie als kleine pleister op de wonde voor alles wat ze dit jaar door de corona-uitbraak hebben moeten missen.

,,Wat een verrassing’’, merkt mevrouw Koolhaas op, die met haar man aan de Lijsterbeslaan woont, als Theo Nieboer met twee feestelijke tasjes aan de deur staat. ,,Wij hadden met Kerst wat georganiseerd, maar je begrijpt, dat hebben we helaas moeten afblazen. In de achterliggende maanden hebben we twee achterkleinkinderen gekregen en ook die ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.