Start van lokale sport- en beweegakkoord ‘hoopgevend’

23 dec, 06:45 Maatschappelijk Adriaan Hosang
Sportformateur Ingrid van Gelder is blij met de informatie die ze van de inwoners krijgt.
Sportformateur Ingrid van Gelder is blij met de informatie die ze van de inwoners krijgt.

RENSWOUDE Ingrid van Gelder is als sportformateur aangesteld om, samen met tal van in Renswoude samenwerkende organisaties en verenigingen, te komen tot een lokaal sport- en beweegakkoord.

Eind oktober moest de startbijeenkomst vanwege de corona-maatregelen digitaal plaatsvinden, maar het was voor veel van verenigingen en instanties geen probleem om mee te denken, zo stelt Van Gelder.

VITALITEIT ,,Op die startbijeenkomst hadden we de medewerking van aanwezigen vanuit verschillende sectoren, zoals sport, onderwijs, gezondheid en welzijn. Zij hebben via deze eerste bijeenkomst al gezorgd voor de nodige informatie, om uiteindelijk te komen tot de aanzet tot een akkoord”, aldus Van Gelder. ,,Uit de cijfers waarover we nu bes..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.