Koninklijke onderscheiding voor vier Scherpenzelers

26 apr, 13:00 Maatschappelijk Vakfotografie Westerduin
Peter van Toor (links).
Peter van Toor (links).

SCHERPENZEEL Burgemeester Klein heeft maandagochtend vier inwoners verrast met een koninklijke onderscheiding. In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, was het dit jaar niet toegestaan de onderscheidingen tijdens een feestelijke bijeenkomst uit te reiken. De volgende personen hebben een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. 

Martin Wolswinkel (69) is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontvangt zijn koninklijke onderscheiding voor onder andere zijn vrijwillige werkzaamheden bij Imkers Nederland, HeuvelrugBijeen, Interkerkelijke zondagsschool ‘Laat de kinderen tot mij komen’, CDA afdeling Scherpenzeel en Vereniging tot Stichting en Instandhouding van een s..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.