NLdoet in Scherpenzeel: dagje wieden, klussen of ramen lappen

28 apr, 08:59 Maatschappelijk Dita van Beek
Toegang tot Tuinderij VosBeek aan de Barneveldsestraat.
Toegang tot Tuinderij VosBeek aan de Barneveldsestraat.

SCHERPENZEEL In elk geval Tuinderij VosBeek, Stichting Parousie en Scouting Scherpenzeel doen eind mei mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Scherpenzelers die op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei de handen uit de mouwen wilen steken voor een goed doel, kunnen onder meer een dagje wieden, klussen of ramen lappen. 

Zo moet aan de Breelaan nog een gedeelte van het nieuwe speelterrein bij het toekomstige tweede clubhuis van Scouting Scherpenzeel worden ontdaan van braamstruiken. Ook wat andere lichte snoeiwerkzaamheden zijn gewenst. Een andere klus, ook op zaterdag 29 mei, is het plaatsen van een hekwerk bij de sloot die aan het speelterrein van de jongste scouts grenst.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.