‘17 zakken zwerfvuil gevuld in Renswoude’

20 sep, 13:38 Maatschappelijk Adriaan Hosang
Na de koffie volgen de instructies. Daarna is het tijd om zwerfvuil in te zamelen tijdens World clean up day
Na de koffie volgen de instructies. Daarna is het tijd om zwerfvuil in te zamelen tijdens World clean up day

RENSWOUDE Het was zaterdag was de Cleanup day. Ook in Renswoude gingen inwoners aan de lag om het dorp schoner te maken. Door de vrijwilligers werden uiteindelijk zeventien plasticzakken met zwerfvuil gevuld.

Rob en Ria van de Bor waren verantwoordelijk voor de organisatie. De vrijwilligers - veel volwassenen en enkele jongeren -verzamelden zich om 10.00 uur bij de woning van Rob en Ria aan de Elzenhof, waar de koffie met cake of een stroopwafel klaar stond. Ook de benodigde attributen als handschoenen, plasticzakken, prikkers en veiligheidshesjes lagen klaar. En de zon scheen. Voor de deelnemers aan deze Cleanup day was er een schema gemaakt. Ze gingen met z’n tweeën aan op pad. Van de Bor: ,,Ieder heeft een wijkje. We do..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.