Kringloopwinkel Renswoude verhuist naar Molenstraat

30 sep, 09:43 Maatschappelijk Kringloop Renswoude
,,We willen een  nieuwe kringloopwinkel creëren die voor Renswoude en omgeving aantrekkelijk is qua aanbod van spullen en ook een ontmoetingsplaats is voor mensen.''
,,We willen een nieuwe kringloopwinkel creëren die voor Renswoude en omgeving aantrekkelijk is qua aanbod van spullen en ook een ontmoetingsplaats is voor mensen.''

RENSWOUDE De kringloopwinkel aan de Kastanjelaan verhuist naar een nieuwe locatie aan de Molenstraat 17A. Vrijwilligers hebben de nieuwe locatie een flinke opknapbeurt gegeven, zodat op donderdag 14 oktober de deuren open kunnen. 

Al jarenlang is een begrip in Renswoude en omgeving. Ooit startte er door de werkers van het eerste uur een soort meubelmarkt in het oude rechthuis en van daaruit verhuisde de kringloop naar de huidige kringloopwinkel. De vele goederen, de gemotiveerde vrijwilligers en het sociale aspect van de winkel maakten het onder de leiding van Anton van Rinsum tot een succes. 

ONTMOETINGSPLAATS In de loop van dit jaar zal het huidige gebouw een andere bestemming krijgen. En Anton van Rinsum stopt zaterdag 2 oktober definitief met zijn werkzaamheden voor de kringloopwinkel. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.