Opnieuw inspraak over Thomashuis

21 dec, 07:46 Maatschappelijk Eigen foto
Scala wil proberen met de omwonenden een compromis te bereiken over de bouw van een Thomashuis in de achtertuin van de Herbergier.
Scala wil proberen met de omwonenden een compromis te bereiken over de bouw van een Thomashuis in de achtertuin van de Herbergier.

SCHERPENZEEL De vele bezwaren van de omwonenden tegen de bouw van een Thomashuis in de tuin van de Herbergier aan het Holevoetplein, zijn voor ontwikkelaar Scala Projects aanleiding om opnieuw met de buurt in gesprek te gaan. 

Om te proberen overeenstemming te bereiken met de omwonenden worden ook een nieuwe architect en een mediator ingeschakeld. Het voorstel voor de bestemmingsplanwijziging is daarom voorlopig van de raadsagenda afgevoerd.

HOOGTE, PRIVACY, UITZICHT Omwonenden van zowel de Holevoetlaan als de Nieuwstraat zijn fel gekant tegen de nieuwbouwplannen aan de achterzijde van het voormalig hotel-restaurant De Witte Holevoet. Naast veel kritiek op het ontwerp van het pand, dat gaat dienstdoen als g..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.