‘Nieuwbouw scouting leeft in het dorp’

7 jan 2022, 06:11 Maatschappelijk
Dave Bouthoorn
Esther Krens en Matthijs Kalff.
Esther Krens en Matthijs Kalff.

SCHERPENZEEL Scouting Scherpenzeel is bezig met de bouw van een nieuw clubhuis voor haar leden. De bouw is al enige tijd gaande en zit nu in de afrondende fase. Het gebouw staat al, maar van binnen moet er nog veel gebeuren. Scouting Scherpenzeel is genoodzaakt om een nieuw clubhuis te bouwen, omdat het oude pand op dit moment te klein is voor het aantal leden. Door de komst van het clubhuis hoopt de scouting op een nieuw begin.

Scouting Scherpenzeel telt op dit moment ongeveer honderdtwintig leden. Een groot aantal, doordat er ook kinderen uit Renswoude en Woudenberg naar de Scherpenzeelse scouting gaan. In die dorpen is er geen scoutingvereniging. Door deze drukte wordt Scouting Scherpenzeel al genoodzaakt om de groep op te splitsen n..

Afbeelding
Coördinator van het bouwproject Matthijs Kalff helpt, onder het toeziend oog van Esther Krens, een handje mee.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.