‘Scherpenzeelse hulp gaat naar oorlogsslachtoffers in Oekraïne’

25 mrt, 19:08 Maatschappelijk Johan Methorst
Hulpgoederen en medische artikelen uit onder andere Scherpenzeel worden in Zhitomir in Oekraïne afgeleverd.
Hulpgoederen en medische artikelen uit onder andere Scherpenzeel worden in Zhitomir in Oekraïne afgeleverd.

SCHERPENZEEL De Gereformeerde Gemeente in Scherpenzeel heeft zaterdag 26 maart bij de Sionkerk levensmiddelen ingezameld voor Oekraïners. 

,,Onze kerkmensen van de Sionkerk in Scherpenzeel wilden graag iets doen voor de Oekraïners die door de oorlog zijn getroffen. Daarom zamelen we zaterdag vijf soorten levensmiddelen in. Houdbare artikelen, zoals blikgroente en rijst. De goederen vertrekken vervolgens vanuit een opslagloods in Barneveld naar Zhitomir in Oekraïne’’, vertelt Johan Methorst.

MEER DAN OOIT De voormalige directeur van Dimetra Transport aan de Glashorst in Scherpenzeel is, sinds hij de zaak van de hand heeft gedaan, onder andere actief voor de Stichting Oost-Europa Gereformeerde Gezindte (Soegg), e..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.