Open dag jubilerende Stichting Dieren-ambulance

14 mei, 06:57 Maatschappelijk Dierenambulance Woudenberg en Omstreken
Afbeelding

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL Stichting Dierenambulance Woudenberg en Omstreken bestaat 25 jaar en verzorgt daarom op zaterdag 4 juni een open dag. Van 11.00 tot 16.00 uur kan iedereen op het parkeerterrein van De Camp in Woudenberg nader kennis maken met de werkzaamheden van de stichting die hulp biedt aan dieren in nood in de regio Woudenberg, Scherpenzeel Renswoude en Maarn/Maarsbergen. 

Eén van de twee ambulances is op 4 juni te bekijken, de andere moet paraat zijn om eventueel uit te rijden. Daarnaast zijn er vrijwilligers aanwezig om te laten zien wat hun werkzaamheden zijn, is Stichting DierenLot er, wordt een kraam bemand door de Woudenbergse hondenzoekgroep en is er een kraam van Stichting Eekhoornopvang. Voor kinderen zijn..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.