Meerderheid voor vrijwillige politie

17 mei, 15:58 Maatschappelijk Politie.nl
Volgens Valkenburg is de politie volgens er soms niet toe in staat om al haar taken naar behoren uit te voeren.
Volgens Valkenburg is de politie volgens er soms niet toe in staat om al haar taken naar behoren uit te voeren.

SCHERPENZEEL De veiligheid en het veiligheidsgevoel in Scherpenzeel vergroten door het werven en inzetten van politievrijwilligers. De Scherpenzeelse gemeenteraad denkt dat dit een goede oplossing kan zijn voor de steeds groter wordende capaciteitsproblemen bij de politie. 

Een motie van VVD, CDA en SGP om te gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor het ondersteunen van de lokale politie door de inzet van vrijwilligers, werd vorige week unaniem ondersteund.

BIJSPRINGEN VVD-voorman Floris Valkenburg, die de motie mede namens de twee andere partijen indiende, benadrukte dat ook Scherpenzeel helaas te maken heeft met criminaliteit, zoals inbraken met veel impact op de slachtoffers, diefstallen en drugscriminaliteit. ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.