Burgemeester Jaeger nodigt Eerste-Kamerleden uit

19 september 2022 om 12:28 Maatschappelijk Gemeente Scherpenzeel
Het werkbezoek van Eerste Kamerleden over de aanpak van ondermijning. De delegatie bezocht Arnhem en Velp op uitnodiging van de burgemeester van Scherpenzeel.
Het werkbezoek van Eerste Kamerleden over de aanpak van ondermijning. De delegatie bezocht Arnhem en Velp op uitnodiging van de burgemeester van Scherpenzeel.

SCHERPENZEEL Eerste-Kamerleden brachten vrijdag op uitnodiging van burgemeester Wimar Jaeger van Scherpenzeel een werkbezoek aan Arnhem en Velp, om in de praktijk te zien hoe veiligheidspartners in Gelderland-Midden samenwerken tegen ondermijning met het programma Samen Weerbaar. Burgemeester Jaeger nam het intiatief tot deze bijeenkomst om Kamerleden, die lid zijn van relevante commissies op het gebied van onder andere veiligheid en justitie, te informeren over de Gelderse aanpak.

Hoe treedt de Veiligheidsregio Gelderland-Midden op tegen ondermijning? Wat zijn successen en leerpunten en op welke gebieden is ondersteuning nodig van de landelijke overheid? Dat was het onderwerp van het werkbezoek dat Eerste-Kamerleden op vrijdag 16 september brachten aan Arnhem en Velp op uitnodiging van de burgemeester van Scherpenzeel.De spe..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.