Gemeentesecretaris Wilma van de Werken naar IJsselstein

4 mei, 16:47 Mensen Westerduin Fotografie
Gemeentesecretaris Wilma van de Werken. (Westerduin Fotografie)
Gemeentesecretaris Wilma van de Werken. (Westerduin Fotografie)

SCHERPENZEEL Gemeentesecretaris Wilma van de Werken vertrekt eind juni bij de gemeente Scherpenzeel. ze was ruim drie jaar de de algemeen directeur van de gemeentelijke organisatie en eerste adviseur van het college van burgemeester en wethouders. Per 1 juli start zij als gemeentesecretaris bij de gemeente IJsselstein. ,,Voor mij is nu de tijd gekomen om een volgende stap in mijn loopbaan te maken’’, schrijft ze in een  brief aan de medewerkers van de gemeente Scherpenzeel.   

,,Sinds 2018 heb ik met veel plezier en enthousiasme gewerkt voor en aan de gemeente Scherpenzeel. Ik heb gezien hoe de organisatie zich inspant voor de inwoners, met maatwerk, betrokkenheid, enthousiasme en aandacht. Er is rust gekomen in de organisatie en politiek commitment om de organisatie structureel te versterken. Er staat nu een stevige organisatie die de basis op orde heeft en met goede ideeën voor de toekomst van Scherpenzeel.Het is voor mij heel inspirerend en uitdagend geweest dit proces te leiden.’’ Van de Werken vond het een moeilijk besluit om weg te gaan. ,,Ik laat een fijne, warme en professionele organisatie achter. We weten dat de komende tijd de discussie over herindeling nog zal spelen, maar ik heb er alle ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.