Agaath Doornenbal viert 50-jarig jubileum

9 aug 2021, 15:28 Mensen
Interface
Afbeelding

SCHERPENZEEL Agaath Doornenbal bereikte onlangs een bijzondere mijlpaal: ze was op 1 augustus precies vijftig jaar in dienst bij Interface in Scherpenzeel. Ze versterkte destijds de afdeling administratie van de verkoopmaatschappij van Van Heugten.
Sinds 1995 werkt ze op de afdeling personeelszaken van Interface. Ze staat bekend om haar altijd accurate manier van werken en collegialiteit. En van alle 3800 werknemers van het internationale concern heeft zij het langste dienstverband.
Directeur Ton van Keken zette haar dan ook op haar jubileumdag nadrukkelijk in het zonnetje met bloemen en cadeau’s. Hij roemde haar enorme loyaliteit en betrokkenheid. ,,Daarnaast en zeker niet onbelangrijk, is Agaath ook nog een gezellige colleg..

Afbeelding

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.