Gefascineerd door ‘speurtochten, raadsels of labyrinten’

1 sep 2021, 11:22 Mensen
Janneke Hek
Ton Nennie: ,,Het werd voor mij een passie om unieke puzzels te ontwerpen en die te combineren in de ultieme puzzelstructuur.''
Ton Nennie: ,,Het werd voor mij een passie om unieke puzzels te ontwerpen en die te combineren in de ultieme puzzelstructuur.''

RENSWOUDE Sinds anderhalf jaar woont Ton Nennie in Renswoude, en met veel plezier. Het leukste vindt hij dat het kasteeldorp zijn creatieve geest uitdaagt. 

Het kasteel en de wandelpaden erom heen dagen hem uit. Dit gebeurde al eerder in deze regio en dat leidde tot het boek ‘Het mysterie van de goudkoerier’. 

SCHAT BIJ PYRAMIDE In dit boek gaat de lezer door middel van een spannend historisch verhaal op zoek naar een goudschat die begraven ligt rond de pyramide van Austerlitz. ,,En ja, daar was echt goud begraven. Een lezerskoppel vond het echte goud enige tijd geleden na een zoektocht van ruim drie jaar”, vertelt schrijver Nennie trots. Het bedenken van puzzels, labyrinten en zelfs escaperooms is een van zijn vele passies.

,,Na mijn eerste..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.