‘Je ervaart hier de rust van de echte Algarve’

2 okt, 06:34 Mensen Eigen foto
Frits en Denise verruilen Scherpenzeel voor Portugal.
Frits en Denise verruilen Scherpenzeel voor Portugal.

SCHERPENZEEL Het Scherpenzeelse stel Frits van Velden en Denise van der Velde vertrok zondag 26 september met hun bus vol richting Portugal. Gevolgd door een televisieploeg van het programma ‘Het roer om’.

Frits en Denise namen enige maanden geleden Casa Ferrobo over, waar plaats is voor vijftien vakantiegasten. De zes gastenverblijven zijn gevestigd in en bij een authentieke kurkboerderij in de Algarve. 

CURAÇAO Het roer ging niet zomaar om, vertellen de twee. ,,Een paar jaar geleden kwam bij ons het gevoel naar boven dat we iets anders wilden. Alleen maar werken, eten en slapen kon het niet zijn wat ons betreft. We gingen ons oriënteren op een camping in Frankrijk. We zijn dol op reizen en hebben rond de veertig Franse campings bezichtigd. Uiteindelijk kochten we er één. Op het laatste moment ging de verkoop niet door vanwege technische problemen met de camping”, vertelt Van Velden.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.