Narda Beunders uit Scherpenzeel vertelt op tv over haar werk en de reis die ze gaat maken

27 nov, 06:34 Mensen KRO NCRV
Narda Beunders en Stef Bos. Hij gaat op zoek naar inspirerende en hoopgevende antwoorden op de vraag: waar voelen mensen zich nu echt thuis?
Narda Beunders en Stef Bos. Hij gaat op zoek naar inspirerende en hoopgevende antwoorden op de vraag: waar voelen mensen zich nu echt thuis?

SCHERPENZEEL ,,Een beetje zenuwachtig ben ik wel’’, zegt Narda Beunders, ,,want ik ga zo naar de tweede opnamedag van het programma, waarbij Stef Bos een lied gaat zingen dat hij speciaal voor mij heeft geschreven.’’ De uit Scherpenzeel afkomstige Narda Beunders (39) zal vrijdag 3 december te zien zijn in het tv-programma ‘Serenade van Stef’ van KRO-NCRV en Kansfonds om 16.40 uur op NPO 1.

Op het moment dat ik haar spreek, is ze met de auto onderweg naar de opnamelocatie. De eerste opnamedag, waarin ze samen met Stef Bos en enkele anderen een gemeenschapsruimte van bamboe bouwde, heeft ze er dan al op zitten. ,,Dat was niet spannend, echt leuk om te doen, want iets bouwen is helemaal mijn vak.’’

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.