‘We zeggen elke dag tegen elkaar dat we ontzettend boffen’

22 apr, 06:09 Mensen Privéfoto
Erna Lagerweij en Adrie Hovestad bouwden hun leven op in Andalusië. ,,Samen naar het buitenland, dat idee trok mij heel erg aan”, aldus Erna.
Erna Lagerweij en Adrie Hovestad bouwden hun leven op in Andalusië. ,,Samen naar het buitenland, dat idee trok mij heel erg aan”, aldus Erna.

SCHERPENZEEL Adrie Hovestad en Erna Lagerweij verruilden afgelopen zomer Scherpenzeel voor Arenas, een dorp in het Spaanse Andalusië. Hun eerste winter in het warme Zuid-Europa beviel het stel uitstekend. ,,We zeggen elke dag tegen elkaar dat we ontzettend boffen.” Toch blijft Scherpenzeel ook trekken.

Wonen in het buitenland, daar had Erna Lagerweij nooit serieus over nagedacht. Maar toen ze Adrie Hovestad zes jaar geleden via een datingwebsite leerde kennen en het al snel klikte tussen de twee, gooide Adrie dat onderwerp al vlug op tafel. ,,Ik had daar min of meer al jaren naartoe gewerkt”, vertelt Adrie (63), die met een financieel-economische achtergrond onder meer als directeur van een verpleeghuis en als zelfstandig ondernemer qua tijdsinvestering tropenjaren achter de rug had. ,,Toen ik Erna ontmoette en het steeds serieuzer werd, wilde ik graag weten hoe zij tegenover zo’n avontuur zou staan.”

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.