Drie generaties Brouwer bij OVS

7 jul, 08:41 Mensen Rinus van Denderen
Drie generaties Brouwer enorm betrokken bij de Oranjevereniging Scherpenzeel.
Drie generaties Brouwer enorm betrokken bij de Oranjevereniging Scherpenzeel.

SCHERPENZEEL Vader Harry, zoon Martin en kleinzoon Gerwin Brouwer hebben alle drie een oranje hart. Voor de toekomst van de Oranjevereniging Scherpenzeel staat de nieuwe generatie Brouwer al in de startblokken. Gerwin, de vijftienjarige zoon van Martin, kleinzoon van Harry, helpt nu al waar hij kan.

Betrokkenheid bij de Oranjevereniging Scherpenzeel (OVS) is een understatement. Zowel vader als zoon zijn voorzitter (geweest) en kunnen daar smakelijk over vertellen. 

,,Ringsteken met paarden was een populair onderdeel jaren geleden. Boeren uit de omtrek en veel Scherpenzelers waagden zich eraan. Maar ook een helikoptervlucht boven Scherpenzeel hebben we wel gehad. Als vereniging moet je zorgen dat voor iedere dorpsgenoot er iets leuks te beleven is op Koningsdag. En destijds natuurlijk Koninginnedag”, blikt Harry terug. Want Koningsdag moet een feestdag zijn voor het hele dorp, vinden de Brouwers.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.