‘Het leven draait niet alleen om afbetalen hypotheek’

23 jun, 06:39 Mensen JACO HOEVE FOTOGRAFIE
De familie Reijnoudt vliegt met onbekende bestemming uit voor de Mission Aviation Fellowshop (MAF).
De familie Reijnoudt vliegt met onbekende bestemming uit voor de Mission Aviation Fellowshop (MAF).

SCHERPENZEEL De familie Reijnoudt vliegt minimaal vier jaar vrijwilligerswerk voor MAF tegemoet en verlaat Scherpenzeel. Het gezin is de psychologische testen doorgekomen. ,,We gaan deze stap letterlijk zetten op hoop van zegen.”

De Scherpenzelers Gerbrand en Gerlinda en hun kinderen Isa, Sep en Eva verlaten hun huis voor een onbekende woonplek ergens op de wereld. 

Als Gerbrand alle vliegbrevetten behaald heeft, gaat de familie zich inzetten voor non-profit vliegmaatschappij MAF, de Mission Aviation Fellowshop. Deze organisatie draagt bij aan het vervoer van meer dan tweeduizend hulpverleningsorganisaties. 

BARMHARTIGE SAMARITAAN MAF is een officiële vliegmaatschappij met alle verplichtingen van dien. De maatschappij vliegt met honderddertig vliegtuigen op plekken waar mensen met normaal vervoer nauwelijks bereikt kunnen worden. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.