Agractie-lid Teus van der Wind: ‘Vuelta laten we niet zomaar passeren’

5 augustus 2022 om 08:00 Mensen Henk van Ijken
Teus van der Wind: ,,Als boeren van de Gelderse Vallei zijn we betrokken bij acties in Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude.''
Teus van der Wind: ,,Als boeren van de Gelderse Vallei zijn we betrokken bij acties in Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude.''

[WOUDENBERG/SCHERPENZEEL\ Teus van der Wind wil het omgekeerde van wat de regering wil: meer grond. In ons land zou het aantal koeien en boeren in principe gelijk moeten blijven, stelt hij. En de boeren gaan zeker actie voeren rond de Vuelta in de Gelderse Vallei.

Deze kans laten we niet zomaar voorbij gaan’’, zegt Teus van der Wind (55), lid van boerenactiegroep Agractie, als de Vuelta ter sprake komt. De wielerploeg zal zaterdagmiddag 20 augustus, naar verwachting onder grote publieke belangstelling en met internationale media-aandacht, de regio door fietsen.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.