‘Een kind mag ook rouwen’

21 sep, 12:58 Mensen Adriaan Hosang
Felicia en Isabella Goedegebuur richten zich tot Simone Beijer (rechts).
Felicia en Isabella Goedegebuur richten zich tot Simone Beijer (rechts).

RENSWOUDE In restaurant De Hof in Renswoude is vrijdagavond het eerste exemplaar van het boek ‘Doodeenvoudig’ overhandigd aan de schrijfster ervan, Simone Beijer. 

Ze kreeg het eerste boek uit handen van Felicia Goedegebuur. Zij en haar zus Isabella verloren zes jaar geleden hun moeder. Simone Beijer verzorgde in die tijd de uitvaart. Beijer wil kinderen tijdens een uitvaart en in de periode ervoor en erna extra aandacht en zorg geven.

ZEKER LEZEN Tijdens de bijeenkomst in De Hof - in aanwezigheid van familie, vrienden, bekenden en personeelsleden van Simone Beijer Uitvaartzorg - verwelkomde de vader van Felicia en Isabella, Jaap Goedegebuur, iedereen. Hij is inmiddels uitvaartleider bij Simone Beijer Uitvaartzorg aan de Hooge Hoek in Renswoude. Hij merkte op dat er een bijzonder boek gepresenteerd zou worden. ,,Iedereen krijgt een exemplaar en u moet het zeker lezen.’’

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.