Lavi Frost uit Renswoude zingt vanuit haar hart

31 jul 2021, 06:42 Muziek
Lavi Frost
,,Ik vind het superleuk om contact met mensen te hebben.''
,,Ik vind het superleuk om contact met mensen te hebben.''

RENSWOUDE Van zingen bij de afwas naar het uitbrengen van haar nieuwste single, Lavi Frost heeft muziek in haar aderen. Recent kwam haar single ‘Something to live for’ uit.

De clip voor het nummer is opgenomen in haar woonplaats Renswoude. In de clip zie je Frost zingend voor steeds wisselende garagedeuren.

,,We hebben de beelden twee keer zo snel geschoten. Ik moest alles twee keer zo snel zingen, wat best een uitdaging was”, vertelt ze. Deze beelden worden in de clip langzamer afgespeeld, waardoor het precies past. Het geeft de clip een uniek effect. ,,We hebben heel Renswoude doorzocht en kwamen verrassend genoeg uit bij een aantal kleurrijke garagedeuren!”. Het lied is voor haar een mix van haar karaktereigenschappen. ,..

Lavi Frost: ,,Ik ben een optimist en zou het liefst zorgeloos leven. Maar mijn diepzinnige kant houdt dat tegen.''
,,Als we een weekendje weggaan, dan krijg ik daar altijd inspiratie voor nieuwe muziek”.
Afbeelding
Lavi Frost

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.