Orkest Caecilia treedt op tijdens boomplantdag

10 okt 2021, 06:42 Muziek
Gerard-Jan Gerritsen
Caecilia Scherpenzeel geeft gastoptreden tijdens Van Gent Zomeravondconcert in Renswoude
Caecilia Scherpenzeel geeft gastoptreden tijdens Van Gent Zomeravondconcert in Renswoude

SCHERPENZEEL Muziekvereniging Caecilia mag weer optreden. Het orkest geeft een benefietconcert met vierentwintig musici tijdens de boomplantdag op zaterdag 16 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in het voedselbos boomgaard het Elfde Gebod en tuinderij VosBeek aan de Barneveldsestraat 11 B in Scherpenzeel. Omdat dit optreden in de buitenlucht plaatsvindt, is iedereen welkom. De entree is vrij. 

Voor en na het optreden vinden rondleidingen plaats over tuinderij VosBeek en krijgen bezoekers uitleg over welke groenten er worden geteeld op deze biologische akker. Ze kunnen een boom planten in het toekomstige voedselbos het Elfde Gebod. Daarvoor kunnen ze zelf een boom meenemen of er een ter plekke kopen. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.