Na twee jaar stilte treedt Ons Genoegen op in ‘t Podium

29 nov, 15:13 Muziek Adriaan Hosang
Het was weer genieten voor de muzikanten van
Het was weer genieten voor de muzikanten van "Ons Genoegen" alsook voor de aanwezigen tijdens het mooie winterconcert in 't Podium.

RENSWOUDE Even leek het erop dat het door Ons Genoegen geplande concert vanwege de aangescherpte corona-maatregelen niet zou kunnen doorgaan. 

Spannende tijden dus voor de muzikanten, maar het concert van de Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude kon zaterdag doorgaan. Zo vierde Ons Genoegen, onder de naam ‘Back to the Theatre’ dat samen muziek maken weer mogelijk was en dat het publiek weer veilig terug naar theaterzaal ‘t Podium kon komen.

ZELFTEST LEDEN EN PUBLIEK Voor Ons Genoegen was het alweer bijna twee jaar geleden dat de harmonie een concert kon geven. Daarom waren de leden erg opgelucht dat het concert kon doorgaan. 

Na de persconferentie van vrijdag werd een lange discussie gevoerd, het concert wel of niet laten doorgaan, zo vertelde secretaresse Maaike van Saane. Maar besloten werd om het concert door te laten gaan. Om de verspreiding van het coronavirus tegen ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.