Ons Genoegen geeft zomers concert op Kasteelplein

27 mei, 08:46 Muziek Ons Genoegen
Een vorige editie van het concert op het Kasteelplein in Renswoude.
Een vorige editie van het concert op het Kasteelplein in Renswoude.

RENSWOUDE Om het muzikale seizoen af te sluiten, geeft harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude op 18 juni het Omega Zomeravondconcert op het plein van Kasteel Renswoude. 

Tijdens de avond treedt ook harmonievereniging de Volharding uit Borculo op onder leiding van Jan-Aart Ponstein. Het orkest uit de Achterhoek opent de avond met The Simon and Garfunkel Collection, Coldplay in Symphony en John Williams in Concert. 

Na de pauze betreedt Ons Genoegen het podium. Het orkest uit Renswoude speelt onder andere het Italiaanse strijdlied ‘Bella Ciao’, de Spaanse paso doble ‘Ateneo Musical’ en een medley van hits van Queen. Het concert begint om 19.30 uur. Toegang is gratis. Bij slecht weer wordt het concert gehouden in ’t Podium aan de Nij..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.