Rockhorst swingt in Hokhorst

21 sep, 09:02 Muziek Adriaan Hosang
Coverband Karambam tijdens Muziekfeest Rockhorst.
Coverband Karambam tijdens Muziekfeest Rockhorst.

RENSWOUDE Voor het eerst in lange tijd was er in Renswoude een muziekfeest in Sporthal De Hokhorst.

De organisatie was in handen van Henk Mens, die vroeger muziekfeesten hield in zijn vorige woonplaats Scherpenzeel. In het begin zag je het publiek veelal tot halverwege de zaal staan. Rond 21.30 uur was die schroom kennelijk wat verdwenen en schoof iedereen op richting het podium. Er werd op sommige momenten meegezongen en de handen gingen de lucht in.

Achter in de sporthal was de bar te vinden en de muntenuitgifte, want zonder die munten kwam je niet echt ver. Voor velen was het optreden van De Beatbusters niet nieuw, want die hebben in Renswoude al op tal van festijnen opgetreden. Ook de lichteffecten maakten er een sfeervol spektakel van, zeker ook toen de coverband Karambam alle aandacht voor zich opeiste en het publiek bij hun optre..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.