Imkersvereniging krijgt cheque van 1.170 euro voor bijenlessen

18 sep, 09:13 Natuur en milieu Imkervereniging
Afbeelding

SCHERPENZEEL Henk de Boer, voorzitter van de ondernemersvereniging Scherpenzeel, heeft aan Martin Wolfswinkel van de Imkervereniging Scherpenzeel een cheque overhandigd van €1.170 voor bijenlessen aan schoolkinderen. 

Dit bedrag is opgehaald tijdens de jaarlijkse barbecue van de ondernemersvereniging Scherpenzeel bij Vlastuin Auto. Tijdens deze barbecue wordt geld opgehaald voor de Imkervereniging Scherpenzeel-Woudenberg. 

De Imkervereniging wil het bedrag onder meer gaan besteden aan de scholenprojecten. Imkers van de vereniging geven ieder jaar op alle scholen in Scherpenzeel en Woudenberg lessen over bijen. Het lesmateriaal waarmee dit gebeurt is sterk verouderd. Met dit bedrag kunnen voor de kinderen nieuw lesmateriaal en imkerpakken..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.