Renswoude stap verder met Beekweide II

28 dec, 11:04 Nieuwbouw Gemeente Renswoude
De Bunte Projecten B.V. 35 woningen
De Bunte Projecten B.V. 35 woningen

RENSWOUDE De gemeente Renswoude heeft afgelopen week met vier grondeigenaren verschillende overeenkomsten gesloten voor de ontwikkeling van de toekomstige woonwijk Beekweide II. Onder meer zijn afspraken vastgelegd over de inpassing van diverse type woningen en bijbehorende prijsklassen, toe te passen duurzaamheidsmaatregelen en de bijdrage in de kosten van het bouwrijp maken van het plangebied.

,,We zijn zeer verheugd met deze contractvorming”, aldus wethouder Marieke Teunissen. ,,De voorbereiding was een complex traject en heeft veel tijd en inzet gevergd, maar met de afronding van het stedenbouwkundige plan en Beeldkwaliteitsplan in oktober dit jaar, lag deze vervolgstap in de lijn der verwachting. Uiteraard moet het bestemmingsplan ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.