Waterfestijn voor jongste leerlingen Borgwal

25 jun, 15:48 Onderwijs Adriaan Hosang
Afbeelding

RENSWOUDE Het warme zomerweer maakt ook leerkrachten vindingrijk. Want ja, hoe kan je leerlingen nu veel lol laten beleven? Voor Juf Pater van groep 1 van 'de Borgwal'in Renswoude niet direct een probleem. Zij wist er wel iets op, gewoon met alle leerlingen naar buiten en dus was geadviseerd aan de ouders om een zwembroek, badpak of bikini mee te brengen.

Aan het einde van de ochtend was het dan zover. Alle leerlingen gingen naar buiten, in afwachting wat juf verzonnen had. Op het speelterrein stonden enkele emmers maar was ook de tuinslang uitgerold. Meteen was duidelijk wat de bedoeling was en terwijl juf nog druk bezig was met het vullen van die emmers werd ze al direct uitgedaagd. Leerlingen renden in haar richting en riep..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.