Duurzame wijkgame op De Borgwal van start

11 jul, 06:18 Onderwijs Henriëtte Hazeleger
Wijkgame 'Doezaam'.
Wijkgame 'Doezaam'.

RENSWOUDE Wethouder Marieke Teunissen het donderdag het eerste exemplaar van de duurzame wijkgame overhandigd aan de Christelijke Basisschool de Borgwal. 

Projectwethouder Teunissen: ,,Met dit initiatief wil de gemeente een volgende duurzame stap maken en laten zien dat het leuk is om te werken aan een duurzaam Renswoude. Samen met haar inwoners. De wijkgame helpt je om een overzicht te krijgen wat je allemaal zelf kan doen en wat bij je past''.

DUURZAAM DOEN De wijkgame ‘Doezaam’, wat staat voor samen duurzaam doen, is een spel om te spelen. In het spel wordt inzicht gegeven in mogelijkheden (zoals lokaal voedsel, carpoolen, hergebruik van materialen) om duurzaam te leven. Spelers van het spel kunnen kiezen we..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.