'Niet stoer om spullen te slopen'

28 okt 2020, 16:06 Onderwijs
Adriaan Hosang
Het speelplein van De Borgwal is verboden terrein van onbevoegden van vernielingen aan de school.
Het speelplein van De Borgwal is verboden terrein van onbevoegden van vernielingen aan de school.

RENSWOUDE ,,Het is fijn dat omwonenden ook reageren richting politie, als ze zaken waarnemen die niet horen”, reageert burgemeester Petra Doornenbal op de vernielingen rond de De Borgwal. ,,Het slopen van spullen is niet stoer en vergeet niet dat we de kosten met z’n allen moeten ophoesten”.

Christelijke Basisschool De Borgwal heeft te maken met vandalisme. Directeur Jan Hendriksen heeft ouders hiervan net voor de herfstvakantie op de hoogte gesteld en hij heeft hen gewezen op de vernielingen op het schoolplein, de laatste tijd.

OVERLAST In zijn bericht richting de ouders zegt directeur Hendriksen: ,,In de afgelopen maanden hebben we in de avonden en weekenden veel overlast op het schoolplein, met het gevolg dat kunstgra..

Bordjes Verboden toegang op de hekken van De Borgwal.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.