Suggestief

30 okt 2021, 13:45 Opinie
Provincie Gelderland
Het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland.
Het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland.

,,Journalisten zijn - uitzonderingen daargelaten - gewoon tuig van de richel”, zo twitterde PVV-voorman Geert Wilders in juni. Natuurlijk werd het bericht onmiddellijk bevestigd door Thierry Baudet, leider van Forum voor Democratie. Dat deze beide politici er geen been in zien om de media als geheel in een kwaad daglicht te zetten wanneer het ze uitkomt, zal niemand verrassen. Dat Gedeputeerde Staten van Gelderland hetzelfde doen, zij het in andere bewoording, verrast wel.

Al twee jaar volgen journalisten van diverse media, waaronder Binnenlands Bestuur, Omroep Gelderland en de Barneveldse Krant/Scherpenzeelse Krant, de perikelen rondom de omstreden herindeling van de gemeenten Scherpenzeel en Barneveld op de voet. De strijd liep hoog op...

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.