Afbeelding
Guido de Boer

Scherpenzeel ondanks gelijkspel alleen aan kop

Overig

SCHERPENZEEL ,,Wij spelen tegen elke tegenstander om te winnen. Maar met een puntje tegen Breukelen mogen wij niet mopperen. Breukelen is een geduchte tegenstander."

Trainer Jürgen Schefczyk zag dat zijn ploeg Scherpenzeel veel energie in de wedstrijd stak om deze open te breken. Dat gebeurde in het begin van de tweede helft. Teleurstellend was dat de ploeg zelf debet was aan de gelijkmaker. Balbezit en vervolgens balverlies leidde een doeltreffende counter in. Even later kwam de ploeg zelfs 1-2 achter. ,,Gelukkig waren we mentaal sterk en vastberaden genoeg om op jacht te gaan naar de gelijkmaker."

De vreugde was na de wedstrijd compleet toen bleek dat medekoploper WV-HEDW had verloren. ,,Onze doelstelling is nu als koploper de winterstop in te gaan." Met wedstrijden voor de boeg tegen degradatiekandidaten FC De Bilt en BOL is dat een reële doelstelling. Al is Schefczyk al wel gewaarschuwd door supporters dat Scherpenzeel in het verleden juist tegen 'zwakkere' broeders punten verspeelde.

Doelpunten: Ismail Ouaddouh 0-1 en Kevin Sissing 2-2.

advertentie