Afbeelding
Ted Walker

Redactie zoekt sportverslaggever

Overig

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE De redactie van de Scherpenzeelse Krant zoekt een enthousiaste en gedreven freelance sportverslaggever. Je volgt op de zaterdagen met name het voetbal voor onze website, social media en de papieren editie. Daarbij gaat het om vv Scherpenzeel, sv de Valleivogels en vv Renswoude. We streven ernaar in het nieuwe seizoen wekelijks één thuiswedstrijd te verslaan en van de andere wedstrijden willen we wekelijks een kort verslag via de trainer, een belverslag. Verder volg je en publiceer je over het actuele nieuws over alle sporten in Scherpenzeel en Renswoude, houd je interviews en maak je achtergrondverhalen. Daarnaast is er de mogelijkheid om, bijvoorbeeld bij projecten of ter vervanging van collega’s, ook breder ingezet te worden.

Enthousiasme, een flinke portie nieuwsgierigheid en een neusje voor nieuws, zijn voor deze functie noodzakelijk. Journalistieke ervaring en woonachtig zijn in (de regio) Scherpenzeel/Renswoude zijn een pre. Je bent lopende het sportseizoen wekelijks inzetbaar, vooral in de weekenden en in mindere mate ook doordeweeks.

We bieden je een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Als freelance sportverslaggever ben je onderdeel van een gemotiveerd team dat verder bestaat uit verslaggevers, redacteuren en media-adviseurs.

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met André van der Velde (0646605548) of Jessica Kapelle (06 11481271)  Of solliciteer direct door je motivatie en cv te sturen naar a.v.d.velde@bdu.nl

advertentie
advertentie