Rein Schellingerhout in actie
Rein Schellingerhout in actie Kees de Koning

Winst en verlies voor T.V.S. bij start najaarscompetitie

19 september 2023 om 12:33 Overig Deel je nieuws

TVS begint aan najaarscompetitie met verlies en winst. 

De openingswedstrijd van de najaarscompetitie vond plaats in Huizen alwaar tegen Bijmaat 1 moest worden gespeeld. Helaas konden Edwin Vetkamp en Rein Schellingerhout niet huiswaarts keren met een zege maar werd er een ruime 4-1 nederlaag geleden. In speelronde twee kwam T.V.P. 2 uit Putten op bezoek in “de Breehoek” deze wedstrijd eindigde in  nipte 3-2 overwinning.  

In de openingspartij van de wedstrijd tegen Bijmaat begon Vetkamp sterk met een overwinning in vier games op Jochem Molenaar. Schellingerhout verloor ook in vier games van Noah Colmsee en nadat de gastheren ook het dubbel wonnen met 11/4, 11/9 en 12/10 begonnen zij met een 2-1 voorsprong aan de twee laatste enkelspelen. Ook in deze partijen slaagden de TVS-ers er niet meer in om een zege te behalen, beiden wonnen slechts een game waardoor de 4-1 nederlaag een feit was.

De thuiswedstrijd tegen het Puttense T.V.P. leverde een zwaar bevochtte overwinning op voor Jan van de Beek en Rein Schellingerhout. Beide teams wonnen in de openingsfase, van de Beek kende weinig problemen met Anton Klaassen en Eward Cozijnsen stond slechts een game af tegen Schellingerhout. De TVS-ers kwamen op voorsprong door in het dubbel de beslissende vijfde game te winnen met 11/9. Van de Beek stelde de overwinning veilig door in vijf games te winnen van Cozijnsen. Ook in de slotpartij tussen Schellingerhout en Klaassen moest de vijfde game de beslissing brengen, nadat Schellingerhout een 0-2 achterstand in games had weggewerkt ging hij alsnog met 6/11 ten onder.   

In speelronde drie staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma voor T.V.S. 1 want op Maandag 25 september kont het Utrechtse U.T.T.C. 1 op bezoek in “de Breehoek”.      

advertentie
advertentie