Winnaar Jeugd Allround 2023 Manuel Meerveld
Winnaar Jeugd Allround 2023 Manuel Meerveld Theo Florea

JEUGDWEDSTRIJD ALLROUND BIJ SCHIETVERENIGING SCHERPEZEEL

8 oktober 2023 om 16:37 Overig Deel je nieuws

In 2018 en 2019 is er een Allroundwedstrijd Junioren op schietvereniging Scherpenzeel gehouden. Daarna kwam corona. En ook ging onze jeugd over van jeugd- naar volwassenen-leden. Het duurde even voordat er weer een gezellige ploeg jeugdleden aanwezig waren. Maar nu was het toch weer zover. Vrijdagavond j.l. is dus na enkele jaren van afwezigheid weer een Allround Junioren gehouden. Van de 11 jeugdleden die we sinds een jaar hebben zijn er 10 enthousiastelingen komen schieten op de allround junioren.

Ze hebben met volle concentratie geschoten, want het was nog nooit zo stil geweest op onze banen. Het was leuk om te zien dat een van de meest recente nieuwkomers er met de hoofdprijs vandoor is gegaan. Manuel Meerveld wist namelijk bij de meeste disciplines die geschoten werden hoog te eindigen, waardoor hij met de eerste prijs vandoor ging.

Die “spirit” van de allround was bij meerdere schutters aanwezig, want de algemene top drie was weer leuk opgemaakt van jongens die misschien voor indivudele delen niet bovenaan stonden, maar consistent goed bezig waren. Ze kunnen het dus toch. 

De jongens hebben zich zowel beneden op de baan als boven in de kantine vermaakt en zijn beloond voor hun harde werk.

Veel dank aan alle vrijwilligers die meehielpen en natuurlijk aan het bedrijf E+P die als sponsor voor de prijzen gezorgd heeft.

advertentie
advertentie