Afbeelding
Foto Unsplash

Toeristen weten Nederland weer te vinden: Drukte verwacht op de Veluwe

Partnercontent

Het aantal buitenlandse toeristen dat ons mooie land weer weet te vinden zit eindelijk weer in de lift. Na een lange periode vol reisbeperkingen, reisrestricties en overheidsmaatregelen komt de wereld eindelijk weer in beweging. Reizen over de grens wordt steeds minder onzeker. Er worden de komende vakantieperiode dan ook een grote horde toeristen verwacht.

Buitenlandse toeristen weten Nederland weer te vinden

Ouderwets molens, tulpen en klompen komen bewonderen. Het kan weer! De verwachting is dat er in 2022 eindelijk weer een stijging te zien is met het aantal buitenlandse toeristen dat een vakantiehuis in Nederland boekt. Aan het niveau van 2019 zitten we nog lang niet, maar het begin is er! En dat komt goed uit. Nederlanders trekken namelijk weer maximaal naar het buitenland en het gat moet dus weer gevuld worden door de toeristen uit het buitenland. En het is zeker geen straf om ons mooie land te bezoeken. Het heeft namelijk zo veel te bieden, waaronder het prachtige gebied rondom de Veluwe

Relaxen in de Nederlandse natuur

Ook op de Veluwe wordt weer een topdrukte verwacht. Het beschermde natuurgebied de Hoge Veluwe is een topattractie voor binnen- en buitenlandse toeristen. Een dag heerlijk wandelen of fietsen door de uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen. U weet als geen ander hoe mooi het hier is. In de meivakantie zijn er weer enorm veel buitenlandse toeristen die hier zelf achter willen komen tijdens een heerlijke vakantie op de Veluwe

Beleef de Veluwe

Bent u ook toe aan een dagje relaxen in de natuur. Ook voor onszelf is er natuurlijk genoeg te beleven op de Veluwe. In de meivakantie worden er weer een hoop leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo kunnen kinderen op zoek naar echte wilde zwijnensporen. Zo beleven de kinderen een leerzame, maar vooral ook een leuke dag vol vertier! 

Ook voor een stukje cultuur is er veel te beleven. Zo is op 15 april is Paleis het Loo weer geopend. Na drie jaar verbouwen opent het paleis eindelijk weer haar deuren. De bekende zalen zijn in volle glorie hersteld. Echt de moeite waard! 

Kortom: Er is genoeg te zien en te beleven op de Veluwe. Nu was dit in Nederland natuurlijk al alom bekend. Vanaf dit jaar zullen er eindelijk weer toeristen zijn die dit prachtige stukje Nederland mogen komen beleven. 

advertentie