Afbeelding
Foto: Het Schwarzwald

E-chopper tour in Twente?

26 oktober 2023 om 11:03 Partnercontent

De activiteit die op dit moment Trending is, dat is het E-chopper rijden in de bosrijke omgeving in Twente. De E-Chopper tour is uitermate veilig en geschikt als activiteit voor een vrijgezellenfeest en bedrijfsfeest bij Het Schwarzwald.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele scooter. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder herrie te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen fluiten. Een ander hot item tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de consument maar ook de bedrijven zullen een steentje bij moeten dragen aan een beter milieu. Verhuurders met e-choppers in het assortiment zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen uitstoot van schadelijke stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu. 

Wanneer je de gave E-chopper boekt, krijg je er een mooie route bij zodat je niets mist van de prachtige omgeving. Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1, 2 of langer. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt rondtoeren. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.


Bij het boeken van een E-chopper tour is het altijd verstandig om naar de kleine letters te kijken, ook wel de algemene voorwaarden genoemd. Hoe is de verzekering geregeld, is er een borg van toepassing etc.

Een E-chopper tour is zowel los als in arrangement vorm te reserveren. De invulling van het arrangement omvat naast de e-chopper tour een BBQ inclusief consumpties bier, fris en wijn.

Het Schwarzwald in Rijssen is dé locatie voor het huren van de e-chopper. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een grote voorraad aan E-choppers en een mooie bosrijke route zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste zijn. Voor meer informatie over de E-chopper tour of andere activiteiten als de buggytour, kever puzzeltour of een uitdagende escaperoom gaat u naar de website van Het Schwarzwald.

Beleef’t bij Het Schwarzwald!

advertentie
advertentie