Crisisbezwering of crisismanagement?

8 sep, 10:31 Politiek Fusie met Barneveld Margreet Hendriks
Het gemeentehuis van Scherpenzeel is opnieuw in de ban van een bestuurlijke crisis.
Het gemeentehuis van Scherpenzeel is opnieuw in de ban van een bestuurlijke crisis.

SCHERPENZEEL Bestuurscrisis in Scherpenzeel. Het is groot nieuws in de lokale en regionale media. De drie wethouders hebben woensdag het vertrouwen opgezegd in de samenwerking met waarnemend burgemeester Harry de Vries. De laatste zit sinds donderdag ziek thuis en de commissaris van de Koning in Gelderland, John Berends, heeft een probleem op te lossen. Wat te doen om de nieuwste opstand in het rebelse dorpje aan de grens met Utrecht de kop in te drukken? Wordt het crisisbezwering of crisismanagement?

Laten we vooropstellen dat het treurig is. Dit is een situatie waarop geen enkel gemeentebestuur zit te wachten. Zeker niet in een periode waarin er belangrijke zaken aan de orde zijn zoals de toekomst van de gemeente Scherpenzeel. In de s..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.