‘Elektriciteitsaansluiting buiten De Breehoek bespaart inhuur aggregaten’

29 sep, 06:22 Politiek Margreet Hendriks
Het ziet ernaar uit dat de weekmarkt voorlopig nog wel bij De Breehoek zal blijven staan.
Het ziet ernaar uit dat de weekmarkt voorlopig nog wel bij De Breehoek zal blijven staan.

SCHERPENZEEL Het college van B&W vraagt de gemeenteraad een krediet van € 25.000 beschikbaar te stellen voor de aanleg van een elektriciteitsvoorziening buiten De Breehoek.

Hiermee bespaart de gemeente de huidige kosten voor de inhuur van aggregaten en dergelijke voor de weekmarkt en kan ze ook andere activiteiten en evenementen rond het Kulturhus faciliteren.

TERUGVERDIENEN De weekmarkt is als gevolg van de corona-maatregelen tijdelijk verplaatst van het centrum naar de parkeerplaats bij De Breehoek. Op deze plek moet er voor de markt wekelijks een stroomvoorziening worden gehuurd. Dit kost volgens het college veel geld en arbeidsuren. Omdat het ernaar uitziet dat de weekmarkt hoogstwaarschijnlijk nog langere tijd o..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.