Kieskompas provincie gaat niet over gemeentelijke samenwerking

1 dec, 13:51 Politiek Fusie met Barneveld Margreet Hendriks
De toekomst van Scherpenzeel ligt volgens een rapport bij Barneveld.
De toekomst van Scherpenzeel ligt volgens een rapport bij Barneveld.

SCHERPENZEEL Géén peiling over een eventuele fusie tussen Scherpenzeel en Barneveld of een beoordeling van allerlei mogelijke samenwerkingsvarianten.

In het kieskompas dat de provincie presenteert, ter aanvulling op de al verzamelde informatie in gesprekken van het open overleg, worden louter de meningen van inwoners in kaart gebracht over wat ze belangrijk vinden in hun dorp en wat ze in de toekomst verwachten van hun gemeente. Het onderzoek wordt voor de provincie uitgevoerd door de Vrije Universiteit Amsterdam, in samenwerking van Kieskompas.

KWANTITEIT EN KWALITEIT De provincie zegt veel inhoudelijke informatie te hebben verzameld uit de gesprekken die de afgelopen weken zijn gevoerd met inwoners van Scherpenzeel en Barneveld. Aan die gesprekken, waaronder themabijeenkomsten, keukentafelgesprekken en overleggen met belanghebbenden, zoals ondernemers, maatschappelij..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.