Gemeenteraad in gesprek over rapport Frissen

4 dec 2020, 11:44 Politiek
Margreet Hendriks
De toekomst van Scherpenzeel ligt volgens een rapport bij Barneveld.
De toekomst van Scherpenzeel ligt volgens een rapport bij Barneveld.

SCHERPENZEEL De gemeenteraad, het college en de opstellers van het rapport Frissen gaan woensdag 9 december in gesprek tijdens een extra raadsbijeenkomst. Dan is er allereerst ruimte voor vragen en toelichting over de inhoud van het rapport. Ook gaan de gemeenteraad en het college in gesprek over de conclusies en aanbevelingen. De bijeenkomst is live te volgen via de website van de gemeente Scherpenzeel. 

Donderdag werd het rapport van de commissie-Frissen overhandigd aan de waarnemend voorzitter van de raad, Maarten Zwankhuizen. In het rapport staan de resultaten van het onderzoek naar de bestuurlijke feiten rond de door de provincie Gelderland beoogde fusie van Scherpenzeel met Barneveld. De gemeenteraad en het college gaan ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.