Burgerinitiatief wil standpunt van PS: ‘Tot hier en niet verder’

10 dec, 20:26 Politiek Fusie met Barneveld Edward Doelman
Van links naar rechts Jaap van Donselaar, Marianne Krens en Cees Vonk na de oprichting van Burgerinitiatief Scherpenzeel Zelfstandig.
Van links naar rechts Jaap van Donselaar, Marianne Krens en Cees Vonk na de oprichting van Burgerinitiatief Scherpenzeel Zelfstandig.

SCHERPENZEEL Jaap van Donselaar van Burgerinitiatief Scherpenzeel Zelfstandig heeft woensdag 9 december voor de tweede keer ingesproken bij de vergadering van Provinciale Staten van Gelderland. ,,Ik had hier liever niet gestaan, maar er is sinds de vorige keer niets veranderd; het Arhi-proces voor herindeling gaat maar door’’ aldus Van Donselaar. 

Van Donselaar vergeleek de Arhi-procedure met de landelijke kindertoeslagaffaire. ,,Er gaat van alles fout, je hoort telkens dat het niet had mogen gebeuren, maar er gebeurt niets. Dat gevoel hebben wij in Scherpenzeel ook’’ zei Van Donselaar verwijzend naar de recente rapporten van deskundigen als prof. Elzinga en prof. Frissen. ,,Het wordt tijd dat Gedeputeerde Staten of anders Pro..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.