Scherpenzeel presenteert sluitende meerjarenbegroting

30 sep, 14:34 Politiek Gemeente Scherpenzeel
Wethouder Izaäk van Ekeren.
Wethouder Izaäk van Ekeren.

SCHERPENZEEL De gemeente Scherpenzeel heeft donderdag een sluitende meerjarenbegroting gepresenteerd. Dit ondanks de grote onzekerheden over de toekomstige rijksbijdragen, iets waarmee alle gemeenten kampen. En ook de voortslepende discussie over de bestuurlijke toekomst drukt volgens wethouder Izaäk van Ekeren zwaar. Niet alleen is de begroting 2022 sluitend, ook heeft de gemeente volgens hem geld vrij kunnen maken om te investeren.  

Scherpenzeel stelde deze begroting op als vervolg op de dit voorjaar vastgestelde Kadernota. Daar bij zijn volgens de wethouder dezelfde conservatieve financiële principes gehanteerd die tot nu toe golden. ,,We houden, op basis van de ervaringen van afgelopen jaren, rekening met blijvend hogere ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.