‘Strijdbare’ GBS zoekt nieuwe leden

10 nov 2021, 14:15 Politiek
Gemeentebelangen Scherpenzeel
Tineke Verbeek, René Inkenhaag, Lorraine Voortman, Bert van Ginkel en Willeke van den Broek zoeken nieuwe leden om GBS te versterken
Tineke Verbeek, René Inkenhaag, Lorraine Voortman, Bert van Ginkel en Willeke van den Broek zoeken nieuwe leden om GBS te versterken

SCHERPENZEEL De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen begin 2022 zijn in volle gang. Ook de partij die strijdt voor de belangen van het dorp Scherpenzeel wil opnieuw de raadzaal vullen en zoekt mensen die hierin willen bijdragen. Inwoners die hun geluid laten horen en meedenken aan de beste toekomst voor iedereen.

Gemeentebelangen Scherpenzeel (GBS) stelt zich voor als een lokale partij met een praktische gedachte; uw belang, onze zorg! ,,We zijn niet gebonden aan een landelijke partij. Hierdoor denken we soms socialistisch, soms liberaal, soms progressief, soms links, soms rechts, maar altijd in het belang van Scherpenzeel! Iedere Scherpenzeler weet dat ons dorp iets aantrekkelijks heeft. Iets speciaals, of juist iets gewoo..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.