VVD, CDA en PRO: ‘Gemiste kans op vernieuwing’

12 apr, 07:55 Politiek Gemeente Scherpenzeel
De lijsttrekkers voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen in Scherpenzeel.
De lijsttrekkers voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen in Scherpenzeel.

SCHERPENZEEL Het besluit van GBS en SGP om samen te gaan onderhandelen over de voortzetting van de huidige coalitie heeft bij de andere drie partijen in de gemeenteraad tot teleurstelling geleid. 

VVD, CDA en PRO zijn van oordeel dat GBS en SGP hiermee een grote kans op vernieuwing en een frisse start van de nieuwe raadsperiode hebben laten liggen.

FRISHEID VVD-fractievoorzitter Floris Valkenburg  vertelt dat zijn partij in het gesprek met GBS en SGP goede mogelijkheden zag voor een coalitie. Hij zegt het heel jammer te vinden dat GBS en SGP dit niet zien zitten. ,,Door met z’n tweeën door te gaan geven ze in onze ogen aan geen vernieuwing in de Scherpenzeelse politiek te willen. Dat de VVD geen politieke ervaring h..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.