Heino Schut wint in Leerdam en Lunteren goud met rijstvogels

18 jan 2022, 09:06 Verenigingen
Adriaan Hosang
Het kampioensvaantje aan de kooi met een witte rijstvogel van Heino Schut, die met goud werd bekroond.
Het kampioensvaantje aan de kooi met een witte rijstvogel van Heino Schut, die met goud werd bekroond.

RENSWOUDE Bij tal van verenigingen was vorig jaar helemaal niets mogelijk. Geen ledenvergaderingen of jaarvergadering, een lezing of iets dergelijks. Dat was ook het geval bij de Renswoudse vogelvereniging Kunst in Vliegwerk, waar binnen de club helemaal niets georganiseerd kon worden, omdat het niet was toegestaan.

HOOGTEPUNT En toch heeft voorzitter Heino Schut met zijn rijstvogels goud gewonnen, in Leerdam en in Lunteren. Hij heeft namelijk met z’n vogels nog aan die twee shows heeft kunnen deelnemen. Kijkend naar zijn eigen vereniging, die helaas niet in staat was een vogelshow te organiseren vanwege corona, merkt hij op: ,,Natuurlijk willen ook wij graag een tentoonstelling voor onze leden organiseren. Het is het h..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.